Home » Lajme » Ka përfunduar faza e parë e rregullimit të kanalizimit atmosferik në rrugën Tefik Selimi në Preshevë

Ka përfunduar faza e parë e rregullimit të kanalizimit atmosferik në rrugën Tefik Selimi në Preshevë

Ulja e nivelimi it të kanalizimit ka shkaktuar ditë të tëra pengesa në qarkullimin e automjeteve në rrugën një kahore që është edhe mjaftë e frekuentuar. Drejtori i Ndërmarrjes Publike Moravica, Naser Sadiku ka potencuar se rregullimi i këtij kanalizimi është paraparë të realizohet në dy faza të punës, duke bërë me dije se faza e parë ka përfunduar ndërsa faza tjetër parashihet të kryhet javën që vjen. Po ashtu punëtorët e Ndërmarrjes Publike Moravica po realizojnë edhe punët ditore që janë të parapara në kuadër të kësaj organizate me theks të veçantë si projekti i kalasë së qytetit dhe rregullimi i kanalizimit fekale.

RTV Presheva

Another student receives a paycheck card instead of an http://writemypaper4me.org/ actual check

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress