Home » Lajme » Ka vazhduar aksioni për dhurimin e gjakut

Ka vazhduar aksioni për dhurimin e gjakut

Aksionit për të dhuruar gjakë, i cili është zhvilluar sot në Shtëpinë e Shëndetit në Preshevë, iu janë përgjigjur një numër i konsiderueshëm i qytetarë, duke bërë këtë gjest human për ti dalur në ndihmë personave në nevojë të gjakut. Numri i të interesuarve për dhurim të gjakut ka qenë 40.

Qytetaret e shumte iu pergjigjen thirrjes se aksionit per te dhuruar gjak  gjate paradites  ne shtepine e shendetit duke bere nje gjest human per te gjithe ata njerze qe kane nevoje per ndihme. Para  dhenjes e gjakut  te gjithe te parqytureve  u behen nje pocedure e  shkurter ,duke  pare  grupin  e gjakut dhe tensionin   ne ato momente. Nderkohe,vullnetaret  qe   pa hezitim  kishin ndare nga koha e tyre vetem disa minuta  ,shprehen  se kjo iniciative  e mare nga kryqi kuq eshte shume e qelluar  dhe knaqesi per ta duke ditur se ky  gjak  do te jete ndihme e dikujt qe e ka jeten ne rrezik. Ndresa, sekretari i kryqit te kuq Ahmet halimi tha se i gjithe programi qe ka qene i pergaditur rreth ketij  aksioni per dhurim te gjakut  eshte bere ne menyre te rregullte ashtu sic eshte parapare dhe numri i  te njerzeve qe jane paraqytur arrin deri ne 40.

RTV Presheva

We see a social media post not find location of cell phone with http://phonetrackingapps.com/ just for the likes and comments it may get today, but for the impact it could have on our children’s future goals, happiness, and safety

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress