Home » Lajme, Vendore » Kamberi: Reciprociteti i patjetërsueshëm

Kamberi: Reciprociteti i patjetërsueshëm

Në konferencën “Skenarët e Finales së Madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë”, të organizuar nga RIDEA Institute dhe Balkans Policy Research Group të mbajtur sot në Prishtinë, kryetari i Bujanocit z. Shaip Kamberi potencoi se “Lugina e Preshevës duhet të jetë e përfaqësuar në mënyrë përmbajtësore në bisedimet Kosovë – Sërbi dhe se reciprociteti është i patjetërsueshëm”.

Pjesmarrës ishte edhe Presidenti Thaçi, kryeministri Haradinaj, përfaqësues politik, të shoqërisë civile dhe ambasadorë të akredituar në Prishtinë.

Lugina e Preshevës të jetë e përfaqësuar në mënyrë përmbajtësore në bisedimet Kosovë – Sërbi, reciprociteti i patjetërsueshëmNë konferencën "Skenarët e Finales së Madhe ndërmjet Kosovës dhe Serbisë", të organizuar nga RIDEA Institute dhe Balkans Policy Research Group të mbajtur sot në Prishtinë.Pjesmarrës ishte edhe Presidenti Thaçi, kryeministri Haradinaj, përfaqësues politik, të shoqërisë civile dhe ambasadorë të akredituar në Prishtinë.

Posted by Shaip Kamberi on Thursday, April 5, 2018

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch