Home » Lajme, Ndërkombëtare, Rajonale, Vendore » KESHILLI I LEVIZJES KOMBTARE SHQIPTARE –MOS BINDJA KOMBTARE HAP I RENDESISHEM I MOHIMIT TE SKEMES SE COPETIMIT DHE RICOPTIMIT!

KESHILLI I LEVIZJES KOMBTARE SHQIPTARE –MOS BINDJA KOMBTARE HAP I RENDESISHEM I MOHIMIT TE SKEMES SE COPETIMIT DHE RICOPTIMIT!

Nga Fatos Ashiku

Kuvendi i Beselidhjes se Re Shqiptare, si forum orientimi dhe kordinimi mbi unifikimin e vendimarrjes unike mbare kombtare. Me vendimet e marra ne Kruje me 6 Tetore 2012 ka materjalizuar Beselidhjen e re si organizem mbare kombetare qe orienton strategjine kombtare per mohimin dhe pervijimin e realizimit te skemes se Re mbare kombtare qeverises.

Jane te njohura dy vendimet historike te marra me unanimitet mbare kombetare perfaqesimi:
1-Shpallja dhe njohja e Republikes se Shqiptareve Bashkuar nga Sanxhaku i Nishit ne Preveze
2-Mohimi i skemes qeverisese te skemes se ndarjes dhe copetimit dhe ricopetimit(Kosov) dhe kalimi ne kohe te mundeshme ne nje sistem zgjedhore per te krijuar skemen e Re Qeverisese per nje President, Parlamant dhe Qeveri te vetme me perfaqesim mbare trevash.
Brenda ketij realiteti shprehes vetekuptohet, se ky eshte verdikt i Shqiptareve qe nuk e duan kete skeme sundimi. Natyrisht kjo eshte verdikt i Shqiptareve te lire dhe te vendosur per te mos Ju nenshtruar skllaverise dhe politikes pushtuese.
-Kuvendi i Beselidhjes se Re Shqiptare si organizem ne veprim udhezon:
I-Kalimin ne nje deklarim mbare kombtare per MOS BINDJEN KOMBTARE!
Cfare do te thote:
1- Mos njohjen e cdo vendimarrje te pseudo shteteve model i skemes se coptimit”ne Tirane Prishtine, Shkup, Podgorice, Presheve etj, vendimarrje te cilat bien ndesh me aspiraten kombtare!
Per rrjedhoje nuk njeh :
-IISkemen e rincoptimit qe pervijon permes 6 njesive pseudo qeverisese.Duke kerkur mos bindje si akt pushtimi.Bashkimin ne njesi te vetme qeverisese si hap i pare qe na con ne nje komb, shtet, flamure dhe gjuhe te vetme.Kjo edhe nese ende nuk i kemi kufinjte)
As ne Kosove as ne Shkup, as ne Podgorice as ne Presheve!Duke vijuar:
1-Cdo pushtet qe buron nga farsa elektorale.Duke kerkuar me vendosmeri kalimin ne treva per nje periudhe kohore ne Qeveri Teknike , duke menjanuar pjesmarrjen e segmenteve klanore partiake nga organizimet dhe qeverisja e perkoheshme.(si fillim ne Tirane dhe Prishtine)
2- Nuk njeh Ngritjen e varrezave ne teritoret Shqiptare aq me teper te ngritur me eshtrat e popullit Shqiptare.
3-Nuk njeh(Autoritetin e tanishm me prejardhje Greke .Janullatosin, i cili qendron ne kundershtim me vendimin e ortodoksise Shqiptare duke mos permbushur kushtin te jete Shqiptare ) dhe kerkon: qe ne krye te kishes ortodokse autoqefale te vihet nje autoritet episkopal Shqiptare.
4-Nuk pranon dhe nuk njeh ,marreveshje mbi rishikimin e historise. Ku Perandoria Osmane na del jo pushtuese por qe ka qeverisur.Lind pyetja kush e ftoi?
5- Nuk njeh ndarjen E Plaves dhe Gucise.Dhe as nje farse tjeter e cila nuk mban vulen e verdiktit te Shqiptareve.
6-Krijimin fiktiv te minoriteteve dhe pakicave kombtare sikur serbe ne Fier etj.
8-Largimin e forcave ushtarake dhe mjeteve te tyre qofte edhe ne kuader te Natos atyre Greke.Pasi nje shtet qe nuk ka hequr ende ligjin e luftes nuk eshte garant i paqes.
Ne kete kuader kerkojme: Mbrojtjen e kufijve dhe teresise territorile te Shqiperis
(Tiranes ) dhe Kosoves(Prishtines) te kryhet nga ushtri Shqiptare , ,pilote, marinare, dhe forca tjera te logjistikes.
9-Mos njohjen e asnje partie politike e cila vepron jasht skemes kombetare te qeverisjes dhe vijon ne skemen e vjeter sunduese. Nzjerrjen e tyre te jashteligjeshme .
10-Kalimin e sistemit energjitik, telefonise celulare, (telekomunikacionit) tenderat e rrugeve dhe elementeve te ekonomise si straegjike kombtare ne duar te Shqiptareve dhe ne interes se apri te trojeve Shqiptare. Te menaxhohen vetem nga Shqiptare, kompani, grupe biznezi apo truste financiare.individe.
Kuvendi i Beselidhjes se Re i drejtohet: patrioteve Shqiptare mbare Shqiperise etnike, ne diaspore edhe emigracion:Te ndikojne dhe orientojne ne org, shoqata, ne lidhje diplomatike, ti ngrene , edhe ndikojne ne njohjen dhe perkrahjen e ketyre vendimarrjeve me pasoja mbare kombetare.
Beselidhja e Re i drejtohet cdo Shqiptari qe nuk e don skllaverine nen skemen e ricoptimit dhe copetimit per te mos njohur asnje autoritet tjeter dhe vendimarrje vecse vendimet qe ndermerren permes skemes kombtare te qeverisjes.
Mohimi sjell pohim.Ne kerkojme qe Shqiptaret te ushtojne te drejten e sovranitetit ne bashkejetese dhe vendimarrje , cdo vijim eshte tradheti dhe bashkepunim ne krim .
Nje pergjigje per Ata qe e duan”Baba Dovletin” . -Ruajuni ndeshkimit te Shqiptareve se nuk ka per te munguar edhe nese “vonon”!
BESELIDHJA E RE KOMBETARE SHQIPTARE
beselidhjaereshqiptare.blogspot.com


Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress