Home » Lajme, Vendore » Këshilli komunal i Preshevës, dje ka miratuar rebalansin për vitin 2019

Këshilli komunal i Preshevës, dje ka miratuar rebalansin për vitin 2019

Anëtarët e këshillit komunal të Preshevës kanë mbajtur mbledhjen e rregullt ku kanë shqyrtuar dhe miratuar rebalansin e buxhetit të Komunës së Preshevës për vitin 2019.

Në këtë mbledhje është miratuar edhe propozim vendimi mbi taksat për vitin 2020.

Poashtu këshilit komunal ka shqyrtuar dhe miratuar edhe propozim vendimin mbi programin buxhetorë të komunës së Preshevës për vitin 2020.

Gjatë kësaj mbledhje këshilli komunal ka shqyrtuar dhe miratuar edhe planin kadrovik të Komunës së Preshevës për vitin 2020 si dhe propozim vendimin mbi numrin maksimal të të punësuarve me kohë të pacaktuar në sistemin e vetëqeverisjes lokale në Komunën e Preshevës.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch