Home » Lajme, Vendore » Këshilli Komunal i Preshevës mbanë mbledhjen e VII-të të tij

Këshilli Komunal i Preshevës mbanë mbledhjen e VII-të të tij

Mbledhja e VII-të e Këshillit komunal

Kryetari komunës bashkë me anëtarët e këshllit komunal ka mbajtur mbledhjen e radhës, e cila është e shtata me radhë për këtë vitë.

Pika të rëndësishme ishin:

  1. Njoftim mbi realizimin e mjeteve të buxhetit të Komunës së Preshevës për periudhën 01.01.2020-30.06.2020,
  2. Shqyrtimi dhe miratimi i Propozim – Aktvendimit mbi formimin e komisionit për vlerësimin e programeve dhe projekteve nga sfera e informimit në komunën e Preshevës për vitin 2020, dhe
  3. Shqyrtimi dhe miratimi i Aktvendimit mbi formimin e komisionit për prokurime publike.

Gjithashtu tek pika e fundit u shqyrtuan edhe kërkesat e qytetarëve dhe të disa bashkësive lokale.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch