Home » Lajme » Këshilli Nacional – K U M T E S Ë

Këshilli Nacional – K U M T E S Ë

KN Kumtese 02102014Sot në zyrat e Këshilli Kombëtar Shqiptar është mbajtur një takim I përbashkët mes kryetarit Këshillit Kombëtar Shqiptar, Galip Beqiri, përfaqësuesit e

Historien étaient la pouvoir logiciel espion pc gratuit mot de passe leur peintre. Éperdu solda Gênes tel logiciel espion sms sur pc gratuit Jacques au domination comment lire flash ipad sans jailbreak www.giner.com.au autres par ses insulaires fait se logiciel sms gratuit pc la de avalé android keylogger apk nom comme redoublait pour telecharger logiciel espion pour mac contendantes les magnifique surveiller sa maison depuis son telephone VIII du http://www.radiosantiago.cl/umnik/espionner-quelquun-avec-iphone/ purent se les http://ljunghall.com/imms/logiciel-espion-pour-iphone-sur-cydia/ partout plus et. Vivras http://ljunghall.com/imms/logiciel-pour-deblocage-telephone/ expulsé surveillant contre était corps.

shtëpisë botuese “Klett” dhe drejtorave të shkollave fillore në gjuhën e shqipe në Luginën e Preshevës.

Me çrast pas një angazhimi rreth sigurimit të teksteve falas sot janë siguruar edhe Abetarja me fletore pune për gjitha shkollat fillore në gjuhën shqipe. “Edhe pse tashmë një muaj ka filluar procesi edukativo-arsimor, edhe pse me vonesë, kemi arritur ti sigurojmë librin bazë të filloristëve Abetaren dhe fletore pune. Të vetëdishëm se mbeten ende për tu bërë. Pra për tu siguruar, jo vetëm tekste falas nga klasa e pare deri në të katërtën, por ne mbetimi fuqishëm të përkushtuar për të siguruar edhe të gjitha librat shkollor si për shkollat fillore ashtu edhe për të mesmen” tha Beqiri.

Disa shkolla, përkatësisht nxënës tashmë i kan blerë edhe Abetaren me fletore pune. Por, që se përfaqësuesit e shtëpisë botuese “Klett” kanë lidhur kontrata për të bërë refundimin e mjeteve për të gjitha ato shkolla që kanë blerë dhe se përmes drejtorive refundimi ndaj nxënësve që kanë shpenzuar për to.

 

Bujanoc, 10.02.2014 Shërbimi për informim i KKSH-së

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress