Home » Këshilli Nacional, Lajme, Vendore » Këshilli Nacional – KUMTESË

Këshilli Nacional – KUMTESË

Këshilli kombëtar shqiptar njofton të gjithë të interesuarit për vijimin e studimeve master në Universitetet e Shqipërisë, që ti paraqesin në Këshill të dhënat e tyre personale me orinetimet studimore.

Qëllimi i mbledhjes së të dhënave të të interesuarëve është që Këshilli si institucion të reagojë në Ministrinë e Arsimit dhe Sportit të Republikës së Shqipërisë në mënyrë që të bëhet i mundur regjistrimi i të gjithë kandidatëve potencial nga Presheva, Bujanoci dhe Medvegja.

Poashtu do të ishte mirë që dërgimi i të dhënave të bëhet deri më 14 dhjetor 2015, në adresën elektronike kksh.bujanoc@gmail.com

 

 

Shërbimi për informim i KKSH-së

KN - Kumtese 11.12.2015

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch