Home » Këshilli Nacional, Lajme » Këshilli Nacional: KUMTESË

Këshilli Nacional: KUMTESË

Me ftesë të krytarit të Këshilli kombëtar shqiptar Jonuz Musliu, Këshilli sot (8korrik 2016) mbajti seancëtë rregulltë me pikë të veçantë të rendit të ditës, Shqyrtimi dhe aprovimi i Kërkesës së Kuvendit komunal të Bujanocit për dhënien e Mendimitlidhur me Propozim vendimin mbi ndryshimin e emërtimit të sheshit të qytetit të Bujanocit nga “Karagjorgje Petroviq” në emrin e ri “Skenderbeu”.

Duke konsideruar që Propozim vendimi për emërtimin e ri të sheshit është në interes të avancimit të identitetit të bashkësisë shqiptare në komunën e Bujanocit e cila edhe tradicionalisht jeton në këtë komunë, Këshilli pa asnjë votë kundër votoj Mendimin pozitiv.

Ndërsa, përfaqësuesit nga radhët e Partisë demoktratike nuk qëndruan deri në fund të diskutimit dhe votimit duke e lëshuar mbledhjen.

K R Y E T A R I

Jonuz Musliu

KN - KUMTESË 08.07.2016

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch