Home » Këshilli Nacional, Lajme, Vendore » Këshilli Nacional paraqet agjendën për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”

Këshilli Nacional paraqet agjendën për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”

albanien-panoraAgjenda
për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin” 28 Nëntor 2015,

(e shtune) Bujanoc

11:00 Takim solemn në selinë e KKSH-së28 Nentori-3

11:30 Tubim i qytetarëve në qendrën e qytetit

11:45 Vendosja e Flamurit në objektin e KKSH-së
marshi me qytetarët për në Qendrën Sportive ”Rinia”

12:00 Fillimi i programit festiv në Qendrën Sportive “Rinia”
program artistik prezenton Ansambli Kombëtar i Këngëve dhe Valleve “Shota”
Ftoj gjithë qytetarët shqiptar të marrin pjesë në programin festiv për “Ditën e Flamurit – 28 Nëntorin”!

K R Y E T A R I

Jonuz Musliu

Agjenda per 28 11 2015

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress