Home » Lajme, Vendore » Keshilli Nacional: URIM PËR FITËR BAJRAMIN

Keshilli Nacional: URIM PËR FITËR BAJRAMIN

KËSHILLI KOMBËTAR SHQIPTAR

                URIMI PËR FITËR BAJRAMIN

Të nderuar vëllezër dhe motra;

Me rastin e festës së Fiter Bajramit, Kryetari i Këshillit Kombëtar
Shqiptar Galip Beqiri, në emër të KKSH-së i uron të gjith besimtarët
mysliman për këtë ditë të bekuar.

Uroj që kjo ditë të sjell paqe, shëndet, harmoni, begati dhe lumturi në
gjitha familjet shqiptare. Lusim All-llahun e Plotfuqishëm që të na pranoj
agjërimin dhe shpërlej për veprat e mira.

Në Emër Allahut, Mëshiruesit, Mëshirëbërësit Paqa Qoft Mbi Ju.

Këshilli Kombëtar Shqiptar

         zyra për Informim

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress