Home » Lajme » Këshilli për siguri në nivel komunal ka bërë analizën e sigurisë lokale në Komunën e Preshevës

Këshilli për siguri në nivel komunal ka bërë analizën e sigurisë lokale në Komunën e Preshevës

Keshilli per siguri   ne mbledhjen e sotme   beri   analizen e sigurise ne nivel komunal ,njëherit  edhe  përfaqesuesit e PBILD ne qender ne Bujanoc bene  prezantimin  e punes  qe ka bere kryesisht Cesidi per siguri lokale ne komunen e Presheves.Kryetari i kuvendin  ne fjalen e tij thote se kjo analize ne nivel komunal u be me kusht qe 5 grupet punuese te keshillit per siguri  jane te obliguar te punojne ne kte drejtim  dhe sipas  tij kah  muaji shtator  keshilli per siguri  te dal me nje projekt  konkekt qe ka te beje me sigurin e qytetit tone,porjekt i cili mund te shkoje ne vlere prej 1 milion  dinare  qe do te financohet nga ana e PBLID-it.

RTV Presheva

Darunter schlielich http://www.best-ghostwriter.com/ auch das werk ich, conchita, verfasst mit conchita wurst und erschienen im langenmller-verlag, im jahre 2015

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress