Home » Lajme, Opinione » KËSHTU, MPOSHTËN REBELËT KOMUNISTË SHQIPTARË TË CILËT U CAKTUAN SI AGJENTË JUGOSLLAVË TË UDB-ËS.

KËSHTU, MPOSHTËN REBELËT KOMUNISTË SHQIPTARË TË CILËT U CAKTUAN SI AGJENTË JUGOSLLAVË TË UDB-ËS.

…e, seritë e tyre ishin të nominuara nga kyshët e dheut –  komunistët shqiptarë që e thirrninë dhe e quajnë njëri tjetrin:”patriotë” me lëvdata të rreme, në formate dhe difekte spektakolare, për të hedhur poshtë të vërtetenë time.

                  – Agjentë të UDB-ës,së Jugosllvise, të cilat në këtë shekull XXI, përurohën si “patriotë” me gënjeshtra gënjeshtare  shpifëse dhe propagandë të rreme, thojnë që shërbyen si “reporter lufte  të Kosovës. ” gjate viti  “1998-1999. !

Bahtir Hamza, autor, artist,

bahtirhamza146@gmail.com

Tema: Ne moton e së vërtetës.

Pas gazetës “C” të Partizan Cane-it, një grekofil nga Vlora, me një vendbanim diku në Greqi, që lulëzoi  gënjeshtra gënjeshtare e shpifja me propagandë të rreme, të Flori Bruqi, e tani Flori Bruqit, han mut edhe në gazetën “Një dritare e re” botuar nga Gjin Musa, nga Shkodra që i përketë  besimit  komunist , me banim  diku në  italy.

Gjin Musa (Asylkerkues në Itali, 1994) një komunist nga Shkodra, që jeton në Itali,botonë gazetën elektornike ne internet, “Një dritare e re” dhe  për çështje autoritative publikon gënjeshtra gënjeshtare e shpifje me propagandë të rreme me iniciativën e agjentit jugosllav të UDB-ës,  Flori (?) Bruqi, nga Isniq i Deçanit, Kosovë.

Foto.1.Gjin Musa, gazeta e tij dhe flrir bruqi,

DEMONTOJË  GËNJESHTRAT GËNJESHTARE

E SHPIFJETË E PROPAGANDËS SË TYRE TË RREME

Këta që janë  mbetjet e mbetyrina të besimit  komunist në karrierë të  tyre  që i shërbyen  UDB-ës, në legjislaturën jogosllave dhe rajoneve të tjera të Jugosllavisë, të Republikë  së Serbisë, Malit të Zi, Greqisë, sot këta  na dalin “patriotë”, : shkrimtarë, gazetarë, ”reporter të luftës në Kosovë”, na dalin: “doktorrë– mjekë “, “magjistrë,”‘Profesorë” me diploma dhe me tituj të veçantë, si heroi i Kosovës, pa ndonjë veprim kombëtare, për alternativë për liri të Kosovës. Këta që në këtë shekull 21, përpiqen të ndryshojnë veten e tyre duke interpretuar shpifje të botuara n`gazetat e tyre private e libra  me plagjitaur, që pas dorëheqjes së Serbiesë  nga Kosova, këta kanë guximin të bëjnë propagandë të rreme dhe shpifje të zakonshme.

Nderi im më pyet për t’iu përgjigjur popullit shqiptar se këta janë mbetjet e pista të komunizmit, këta janë sot në faqet e internetit shpifëse me propagandë të rreme në faqet e tyre të zeza që kanë goditur njerëzit nacionalist,njerëzit e ndërshem. Këta që tani vijnë tek ne,në cilësin: gazetarë dhe shkrimtarë, të cilët janë të teorisë komuniste në karrierën e tyre në jetën e tyre me vepra kriminale që ishin agjent të  besimit komunist, të cilët tani po u shërbejnë luftëtarëve, troudvarëve dhe grekëve në këtë shekull 21 edhe sot janë të zemëruar që shtetasit e kombit shqiptar-e, janë të vetëdijshëm për zbulimet e tyre, se këta ishin, janë dhe mbeten agjentë kriminalë,të sherbimit secret jugosllaë UDBA,e karriera e tyre nuk mund të ndryshohet.

Tërë Familja e Maxhun Bruqit,në Deçan e rrethinë, kanë qenë të njohur Agjentë të UDB-ës,me besimet e Partisë Komuniste Jugosllave

Tani po përmendim emrin Flori Bruqi, një anti-intelektual, i cili mendon se është “njeri”- dikushi dhe nuk është askushi, sepse Flori Bruqi, i cili ishte arsimuar në makthin e UDB,-ës, në kursin e  klubit të natës n`Batajnicë të Beogradit,në Serrbi, si agjent, nuk mundi ta bëjë fakultetin e DIF-it në Beogradi, por u Çertifikua për agjentët UDB-e. Ai në Beograd u bë bashkëpunëtor i gazetës mujore “NIN” të Beograd,i  përcaktuar  agjent shqiptaroserrbë  pasi ai ka jetuar për më shumë se 10 vjet në Beograd, i  cili e tërë Familja e Maxhun  Bruqi, nga Isniqi i Deçanit, kishte fatin e miqësi dhe kumari me serbët që jetonin aty në Deçan dhe motra e Flori Bruqit, Burbuqe Bruqi, ishte martuar me serbët në Beograd dhe tani si ve,(vejushkë) jeton në Prishtinë. Ndërsa Flori Bruqi ishte “NUN” i Serbisë, nga V.Gjogjović, nga Kuzmin Beograd, i cili pas Luftës së Dytë Botërore u vendos në Deçan, me punë administrative në Komunën e Deçanit.

Flori Bruçi, gjatë kohës së luftës në Kosovë 1998/1999, ishte me të gjitha familjet në Beograd, por pas viti 2006 duke manipuluar me  njerëz të ndershëm e të varfër që shpifi  e bëri  propagandë të rreme jo vetëm për mua, por edhe për njerëzit e tjerë për: Rrahim Sadikun, Sali Bashoten, Gezim Marku, Kadi Manin (Osman), Irfan Jubicen, Ukë Lleshin, Nezir Myrten, gazetarin Krenar Gashi, Isa Mulaj, gazetarët të BIRNIT në Kosovë, Jeta Xharren, për Gjeneralin,Sami Lushtaku dhe shumë shqiptarë të tjerë,por  edhe aqë me keqë,Flori Bruqi,  gënjejnë se ka kenë një ” reproter i luftës së Kosovës,1998 /1999″, dhe kjo është hipokrizia e tij që ka përdorur 46 emra të burrave dhe grave për shpifje dhe propagandë të rreme përmes faqeve të internetit.

Sot e dijnë e njohin e tërë gjenerata e  tij, se  Flori  ( ? )Bruqi, bashkë me Musa Bajraktarin, “Mushki”nga Radafci i Pejës, e me Maxhun Bruqin,kanë  kenë  Agjentët e UDB-ës, të cilët manipuluan njerëzit, këta që ishin dëshmitarë të rremë në procedurat gjyqësore të rinis-studentore së studentëve dhe nacionalistëve kosovarë në Kosovë për “Revolucionin; Kosova Republikë” siç është procesi i nacionalistit Tahir Gashi, në Pejë, Jetish Kadishanin, nga Tersteniku i Drenicës, banor në Klinë,e, shumë, e shumë  të tjerë. Parndaj nga këto kompozime kriminale Flori Bruqi, duhet të jetë pa autoritet, duhet të jetë i  turpshme për titullin e  tij, dhe për diplomën e  Universitetit të “DIF” në Prishtinës, që e mori  në shekullin e 21-në vitn, 2003.Flori Bruqi,duhet tëjetë  i turpshëm edhe  si “shkrimtarë” sepse Ilaz Prokshi,  e bëri” shkritarë ” ia botoj librin e parë me 1995.e, dhe më e keqja është se në Kosovë kemi gjenezën e tij, e cila është një rrënjë  e idhtë për NE, në Kosovë, dhe thotë se ai është shqiptar.

Duhet të theksohet se Flori Bruqi, në cilësinë e një gazetari në vitin 2003 në Prishtinë, dha një intervistë për zonj. Carlo DePonte, kundër ushtarëve të UÇK-së, që Z. Dick Martin (shtetas zviceran) në Parlamentin Evropian, hapa procedurën penale kundër Hashim Thaçit për transplantimin e organeve në shtëpinë e verdhë në Shqipërinë e veriut.

Foto.2.

Flori Bruqi, i qeverisur dhe mbështetur nga kumar i tij serbë komunist-jugosllav i Serbisë, si dhe nga shqiptarët të tjerët qëishin komunistë dhe agjentë të UDB-së, së bashku me anëtarët e familjes së tyre, si familja e Jusuf Gervalles, nga Duboviku (Uboviku), i Deçanit, Kosovë, si vet Jusuf Gervalla, i  idetifikuar: përkthyesi zyrtar i  gjuhës serbe, përkthyes i librave shqip-tare, të botuar në gjuhën shqipe, në kuadër të “Pallatit të shtypit-Rilindja” në Prishtinë, Jusuf Gervalla,  përkthyes i artikujve të gazetës “Rilindja” në Prishtinë dhe përkthyes i artikujve të gazeta “flak e vllazënimit” në Shkup, si dhe përkthyes bashkë me vëllaun e vet Bradhosh Gervallen, në Ambasaden e Jugosllavisë, nendega në Stugart të Gjermonisë, dhe gazetarët të tjerë agjentë komunist të “Rilindjes” në Prishtinë,siçjanë: Ali Ollani, gazetari komunist, Isak Hasani, gjeniu i rilindjes, komandanti komunist Agim Muhagjeri, Zenun Çelaj, agjentë komunist i udb-ës,reporter i gazetës serbe;”Novosti” në Beograd, si dhe  komunist Daut Demaku, ish drejtor komunist i “Rilindjesë” dhe shumë të tjerë që kanë qenë kundër nacionalizimit shqiptar,kundër rinisëstudentor, por që nuk kanë shpifur me propagandën e rreme siç bëri Flori Bruqi , i cili i përket gazetës “NIN” të Beogradit me tarditë serbe.

Këta, që sot po mundohen të ndryshojnë veten e tyre dhe me ladata të rreme dalin :”Patriota”  janë këta që kanë të bëjnë me stilin e jetesës luksoze,që kishinë : Edhe Banesë, edhe Shtëpi, edhe veturë,janë këta  që iu kanë  nënshtrue sistemit jugosllav si besimtarë të besimtarëve komunistë dhe sot këta  janë ata që dalin edhe ndyrshe në Media kosovare në Kosovë, veqojë në emisioni “OKSIGJEN” të Besim Dinës, një “hundëKarrota” i Gjakovës, i pa martuar, iu jepë këtyre haspirë ne TV-Klan, që  ky në fyturën publike  ndërthur përsonazhe të ndryshme  që  komunistët shqiptarë përballen me të ndershmit-nacionalsitët  dhe askush nuk e shohin kohën e komunistëve për të korigjuar  të kaluar e tyre  dhe as nuk duan të i njohin agjentët e komunistët  në emërin përcaktor  të emëruesit të perceptimit të punës së tyre në lidhje me UDB-ën dhe sistemin komunist.

Këta njerëz mendojnë se nacionalizmi shqiptar është larg civilizimit e emancipimit europjan, nga shikimi i tyre  ne nacionalistet jemi të humbur, por dihet se sistemi komunist nuk vdiq në Kosovë dhe këta agjentë komunistë ndihen të kënaqur dhe krenarë për intervistat e tyre, në Telelvision dhe në gazetatë periodike të tyre, këta mburren me shkrimet me librin e tyre që i kanë plagjiatuar, sepse e vërteta nuk funksionon në Kosovë dhe ka aq shumë shqiptarë që kthehen në tiraninë e tyre që ju besojnë këtyre ish-komunistëve që dikur e kanë braktisurë fjalinë:”Kosova Republikë” – Kosovën si “Republikë” dhe ka nga këta që kanë jetuar në Beogrdë dhe ishin agjent të arsimuar dhe nuk e braktisin as sot  serbët, as nuk murën pjesë në luftën  e Kosovës,1998 /1999, Shumë nga këta ishin në Beograd, po ashtu siç ishte Flori Bruqi, me tërë Familjane në Beograd.Çditërisht këta ish – komunist, gënjenë dhe gjenezat në transmetimet e emisioneve televizive  deshmojnë së janë faktor të rrezikshëm, që ua kanë bërë vdekjen nacionalistave shqiptarë intelektualëve të Kosovës,1956 – 2006.

Këta i ngjajnë zhanrit të Flori ( ? ) Bruqi, i cili thotë se : ” ishte reporter i luftës në Kosovë 1998/1999″. e shumë të tjerë shqiptarë që dalinë veteranë të rrejshëm, e të tjerë shqiptarë që  idealizohën me Terorrizem, kështu që kjo dëshmon shumtinë e lirisë së Kosovës, shumëfishon dhimbjen e shqiptarëve të Kosovës si vendlindje të tyre, shumton Kosovën si atdhe të tyre me emrin “republikë” shumëfishon shpifjetë, gënjeshtratë në formet moderrne për krimet e shqiptarëve  dhe kjo bëhet nga shqiptarët e tyre dhe nga modeli i politikës  komuniste që është energji kriminale e tarshiguar në gjenerata e Kosovës.

Rebelët Komunistë Shqiptarë, agjentë të UDB-ës të Jugosllavisë, të cilët në këtë shekull të njëzet e një (21)u përuruan si “patriotë” me gënjeshtra gënjeshtare, me shpifje dhe propagandë të rreme, thonë se shërbenin si “reporter lufte në Kosovë” gjatë 1998-1999 dhe seritë e tyre ishin të nominuara nga komunistët shqiptarë që e thirrninë dhe e quajnë njëri tjetrin  :”patriotë” me lëvdata të rreme, në formate dhe difekte spektakolare dhe ka më shumë se këta,  me skenarë të zinj që janë hije  të zeza.Këta dhe  ata,që nuk kanë asnjë veprimtari kombëtare, kurrë nuk do të jenë në gjendje të mohojnë të vërtetën time, unë gjithmonë do të mbroj autoritetin tim letrar – artistik kombëtar, për shkak se punoj për të vërtetën,deshmojë  në trajtën diftore fuksionin e së vërtetës në për emrin përcaktues.

Le t’i dëshmoj këta dhe ata, nëse kanë bërë më shumë se unë për lirinë e Kosovës, për “Republikën e Kosovës” për shqiptarët dhe për Shqipërinë.

pjesa e dytë vazhdon një ditë tjetër.

Si e njofta agjentin Flori ( ? ) Bruqin,

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch