Home » Lajme » Këtë të shtunë është zhvilluar turneu i II-tw ndërkombëtarë i karates Presheva Open 2011

Këtë të shtunë është zhvilluar turneu i II-tw ndërkombëtarë i karates Presheva Open 2011

Ndërkq organizatore e këtyre garave ka qenë klubi I karates Presheva Lions nën udhëheqjen e instruktorit Rijad Ajetit.Në këto gara kanë marrë pjesë mbi 300 karatistë nga Rajoni. Sipas organizatorit Rijad Ajeti ky turne është realizuar ashtu siq është paraparë, ku në fakt ka pas edhe duele interasante dhe prezantime të mahnitshme nga ana e karatistëve pjesmarrës. Ndërkaq karatistët Preshevarë kanë arritë që të marrin 89 medalje dhe 35 kupa, çka sipas instruktorit Ajeti është një arrtije e madhe për karatistët Preshevarë. Ky është turneu I dytë ndërkombëtarë I karates që Presheva është nikoqire e këtij evinimenti. Organizimin e garave ndërkombëtare të karates e kanë ndihmuar Komuna e Preshevës, OKF, kompania pijeve freskuese Fluidi . shtëpia e kulturës Abdulla Krashnica ,këshillli nacional dhe shumë sponzorë të tjerë.RTV Presheva

Video playlist culturally responsive teaching watch the player below to see the whole playlist, essaynara.com/ or view it on youtube

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress