Home » Lajme, Vendore » Koalicioni i Shqiptarëve të Bashkuar mbajti fushatën parazgjedhore në dy nëndegët e Preshevës asaj 8 dhe 9

Koalicioni i Shqiptarëve të Bashkuar mbajti fushatën parazgjedhore në dy nëndegët e Preshevës asaj 8 dhe 9


KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - kryetariRuajtja e traditës dhe vlerave kombëtare, sendërtimi dhe realizimi I demokracisë në aspektin shumëdimensional si në planin politik, shoqërorë, ekonomik, edukativo- arsimorë dhe të tjerë do të jenë pikat kyce në misionin e Koalicionit të shqiptarëve të bashkuar. Ishin këto mesazhe të dala nga përfaqësuesit e PDSH-së dega numër tetë dhe nëntë në Preshevë, Xhevat Ajeti e Ilir Sadriu. Pjesmarrja e të gjitha subjekteve politike është ogur I mirë që do të bëjë që ky institucion të jetë më legjitim. Avni Nuhiu në fjalimin e tijë ka potencuar se me pjesmarrje në këto zgjedhje po firmoset qëndrimi jonë se nuk do të lejohet të njollosen vlerat më të larta kombëtare si vlerat e luftës, simboli kombëtarë, Referendumi dhe deklarata e dala nga tri kuvendet. Ndërsa kandidatja për këshilltare, Merita Sadriu ka numëruar skandalet që ka trashëguar gjatë katër viteve Këshilli Nacional si bastardhimin me abetaren që u servohet fëmijëve tanë me plot defekte dhe përkthimet joadekuate që kanë bërë librat të kenë formë dhe kuptim tjetër. Sipas Agon Ajetit KNSH gjatë katër viteve krijoi periudhën e errët duke bërë keqpërdorime të skajshme. Kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa ka konstatuar se ky subjekti që ai drejton është parti e sinonimit të bashkimit dhe unitetit kombëtarë për të mirën e këtijë vendi. Për Gjuhë e flamur voto numrin 2 Koalicionin e Shqiptarëve të Luginës.KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - 1 KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - 2 KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - 4

KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - 6“Me moton “Për gjuhë e Flamur” më 26 tetor 2014 duke rrethuar numrin 2 ju keni rrethuar mbrojtjen e vlerave tuaja kombëtare” theksoi Mustafa.

 

 

 

KN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - FRG-PDSHKN Nj- 8 - 9 tubim zgjedhor - 5 .

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress