Home » Kulturë, Lajme » Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) është zgjedhja e duhur!

Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) është zgjedhja e duhur!

CANADIAN INSTITUTE OF TECHNOLOGY
Studime universitare me standarde perëndimore në fushën e Inxhinierisë dhe Ekonomisë? Kolegji Universitar “Instituti Kanadez i Teknologjisë” (CIT) është zgjedhja e duhur!
PËRSE CIT?
INSTITUCION I AKREDITUAR
RRIT MUNDËSINË E PUNËSIMIT
DIPLOMË E NJOHUR NDËRKOMBËTARISHT
MËSIMDHËNIE NË ANGLISHT
BURSA DERI NË 100%
STAF NDËRKOMBËTAR
EDUKIM CILËSOR BAZUAR NË KËRKESAT TUAJA
PROGRAMET BACHELOR
ADMINISTRIM BIZNESI1500 EURFINANCË DHE KONTABILITET1500 EURADMINISTRIM BIZNESI DHE TEKNOLOGJI INFORMACIONI1950 EURINXHINIERI SOFTUERIKE2450 EURINXHINIERI KOMPJUTERIKE DHE TEKNOLOGJI INFORMACIONI2450 EURINXHINIERI TELEKOMUNIKACIONI1500 EUR
PROGRAMET MASTER
ADMINISTRIM BIZNESI2500 EURFINANCË DHE KONTABILITET2500 EUR– PROFILI KONTABILITET DHE AUDIT2500 EUR– PROFILI FINANCË BANKË2500 EURINXHINIERI KOMPJUTERIKE & IT2500 EUR– PROFILI INXHINIERI KOMPJUTERIKE & BIG DATA2500 EUR– PROFILI NETWORK & CYBER SECURITY2500 EUR– PROFILI MULTIMEDIA DESIGN2500 EURINXHINIERI SOFTUERIKE2500 EURINXHINIERI TELEKOMUNIKACIONI2500 EUR
Nëse regjistroheni me kodin CIT568WE brenda datës 15 Tetor 2020, ju do të përfitoni një ofertë financiare eksukluzive.
Regjistrimet janë të hapura.Nxitoni, kuotat janë të limituara!
✔ APLIKO TANI (KLIKO) 
Open your door to the world!
Adresa: Rruga Xhanfize Keko, Nr. 12, Kompleksi Xhura, TiranëCel: 067 404 2042 Tel: 042229778www.cit.edu.al | info@cit.edu.al

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch