Home » Lajme » Komisioni Zonal dhe Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore të Luginës së Preshevës: N J O F T I M

Komisioni Zonal dhe Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore të Luginës së Preshevës: N J O F T I M

Komisioni Zonal dhe Shoqata për Trashëgimi dhe Krijimtari Kulturore të Luginës së Preshevës organizojnë Tribunë Shkencore me temë : “STUDIMI I MUNDËSIVE TË PËRAFRIMIT DERI NË UNIFIKIM TË PROGRAMEVE E TEKSTEVE MËSIMORE NË TROJET ARBËRORE DHE DIASPORË”

Tribuna do të mbahet në sallën e Konferencave të komunës së  Preshevës, më 09 qershor 2011(e enjte), duke filluar në orën 10.

Pjesëmarrja është e lirë për dashamirët e fjalës së shkruar, ndërsa për personat me kumtesa të paraqitura e domosdoshme.

Preshevë, më 8 qershor 2011  

                                                             KOMISIONI ZONAL DHE

                                     SHOQATA PËR TRASHËGIMI DHE KRIJIMTARI

                                                       KULTURORE ME SELI NË PRESHEVË

Our students’ goal right now https://www.pro-academic-writers.com/ is saving for college

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress