Home » Lajme, Vendore » Komuna e Bujanocit: Njoftim

Komuna e Bujanocit: Njoftim

Shto kujdesin, ule panikun

Lutën të gjithë qytetarët e Komunës së Bujanocit që të gjithë kërkesat dhe nevojat që i kanë në administratën komunale, të na drejtohen nëpërmjet emailt ose numrit të telefonit në fotografinë e parë.

Telefonat që do të jenë aktiv 24 orë nëpër institucionet për të cilët keni nevojë i gjeni në në fotografinë e dytë.

Shtoni kujdesin, rrini në shtëpi dhe na kontaktoni për gjithçka që keni nevojë.

Në këto momente po bëhet dezinfektimi i Sheshit të qytetit.

Lutje për të gjithë – rrini në shtëpi

Shto kujdesin, ule panikun ✌🌞👨‍👩‍👧‍👦Në këto momente po bëhet dezinfektimi i Sheshit të qytetit.Lutje për të gjithë – rrini në 🏕🏕🏕⛺⛺⛺.

Posted by Komuna e Bujanocit – Faqja Zyrtare on Wednesday, March 18, 2020

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress