Home » Kulturë, Lajme » KOMUNIKATË – DOLI NGA SHTYPI LIBRI THESAR KOMBËTARË 4

KOMUNIKATË – DOLI NGA SHTYPI LIBRI THESAR KOMBËTARË 4

Libri “Thesari Kombëtar 4”, doli nga shtypi

 

Kryetar i Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (ShShAShS-së), Hysen Ibrahimi njofton se sot doli nga shtypi ”Thesari Kombëtar 4” të cilën e shtypi Shtypshkronja Printing Press, në Prishtinë.

 

Promovimi i librit do të bëhet si vijon:

 

23 korrik do të promovohet në fshatin Mazhiq, Mitrovicë, me fillim në ora 12:00

25 korrik në Bibliotekën Kombëtare Universitare në Prishtinë, me fillim në ora 12:00

30 korrik në Harilaq/Fushë Kosovë, me fillim në ora 12:00

1 gusht në Pejë, me fillim në ora 12:00

7 gusht në Dibër, me fillim në ora 17:00

 

Hysen Ibrahimi,

Kryetar i SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani”

Thesari - Foto1

Thesari -  Foto 2Thesari - Foto 03

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress