Home » Kontakti » Kontakti

Kontakti

E-mail-adresat: info@kosovalindore.com, lajm@kosovalindore.com, gad_af@hotmail.com dhe info@kosovalindore.org

Të nderuar vizitorë, sidomos të gjithë ata që shprehin dëshirë t’i publikojnë artikujt e tyre që i kontribuojnë opinionit të gjerë, janë të mirëpritur nga stafi i KosovaLindore.com

Shprehim mirnjohjen dhe falenderimin e tonë, të gjithë bashkëpuntorëve tanë dhe tuaj që në çdo kohë kanë dërguar në e-mail adresën tonë artikujt e tyre për publikim.

Për shkak të ndryshimit që ka ndodhë në serverin tonë, nuk kemi pas mundësi të kemi qasje në e-mejl – adresat tona deri sot. Andaj Ju kërkojmë ndjesë të gjithëve.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch