Home » Lajme, Vendore » Kosova Lindore do te jete e përfaqësuar në Qeverinë e Kosovës

Kosova Lindore do te jete e përfaqësuar në Qeverinë e Kosovës

 Vatra logo

Kosova Lindore do te jete e  përfaqësuar në Qeverinë e Kosovës me një zëvendësministër. Ky vend është siguruar më herët në marrëveshjen e koalicionit mes PDK-së dhe “Vatrës”, ku vet Hashim Thaçi na ka premtuar se do të kemi përfaqësuesin tonë në nivelin qeveritar.

Ne Lëvizja “Vatra” me seli në Gjilan jemi të bindur se ata do ta kemi përfaqësuesin tone në Qeverinë e Kosovës duke ju referuar një marrëveshje të koalicionit të mëhershëm në mes të PDK -së dhe “Vatrës”.
Ne maj të viti 2014 kem lidhur koalicion për zgjedhjet qendrore me PDK, ku si rezultat i kësaj marrëveshje ne do të duhej të përfaqësohemi në qeverisje me një zëvendësministër.

“Lëvizja”Vatra” është në bisedime të vazhdueshme për të realizuare marrëveshjen e koalicionit PDK-VATRA, ku jemi dakorduar me kryetarin e PDK-së zotin Hashim Thaçi që “Vatra” të përfaqësohet në nivel zëvendës ministri në Qeverinë e re të Republikës së Kosovës”.

 

Enver Haziri Sekretar

Organizativ i “Vatres”

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress