Home » Lajme » Kosova pranon të gjithë të shkëlqyeshmit nga Lugina e Mali i Zi

Kosova pranon të gjithë të shkëlqyeshmit nga Lugina e Mali i Zi

MASHT mori dje vendim për regjistrimin në universitetet publike të Prishtinës e të Prizrenit, e të gjithë maturantëve nga Presheva, Bujanoci e Medvegja si dhe nga Mali i Zi, të cilët i kanë mbaruar shkollat e mesme me sukses të shkëlqyeshëm. Ky vendim, që hyn në fuqi menjëherë, është marrë me qëllim të krijimit të mundësisë për studime në gjuhën amtare të një numri sa më të madh të nxënësve të shkëlqyeshëm nga këto rajone

That was too real means that someone besttrackingapps.com/ had an intense experience that should be taken seriously

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress