Home » Lajme » Kryetari i KDNJ Kamberi ka takuar dhe njoftuar ndërkombëtarët mbi diskriminimin e shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Kryetari i KDNJ Kamberi ka takuar dhe njoftuar ndërkombëtarët mbi diskriminimin e shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Sipas një njoftimi nga KDNJ dërguar agjencisë sonë informative. veq tjerash thuhet se “gjatë këtij takimi me përfaqësuesit e KDNJ-së ku ishin prezent edhe disa OJQ rajonale ata kanë njoftuar korin ndërkombëtar diplomatik me gjendjen e të drejtave të njeriut dhe kombëtare në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, veçmas rreth çështjes së pazgjidhur së diplomave të Kosovës në Serbi dhe procedurës së inicuar nga ana e autoriteteve shtetërore kundër Kryetarit të Këshillit për të Drejtat e Njeriut, Belgzim Kamberi…

Kryetari i Këshillit për të Drejtat e Njeriut, Belgzim Kamberi dhe Koordinatori i KDNJ-së për Bujanoc, Ragmi Mustafa kanë takuar delegacionin e ambasadorëve të akredituar në Beograd, të përbërë nga Ambasadorja e Shteteve të Bashkuara, Shkëlqesia e Saj znj.Mery Warlik; Ambasadori i Organizatës për Siguri dhe Bashkëpunim Evropian në Serbi, Shkëlqesia e Tij z.Dimitros Kyperos; Ambasadori i Republikës së Shqipërisë, Shkëlqesia e Tij z.Shpëtim Çaushi , Ambasadorja e Australisë, Shkëlqesia e Saj znj. Helena Gej Stader dhe të tjerë.
Sipas një njoftimi nga KDNJ dërguar redaksisë së agjencisë sonë informative veq tjerash thuhet se “gjatë këtij takimi me përfaqësuesit e KDNJ-së ku ishin prezent edhe disa OJQ rajonale ata kanë njoftuar korin ndërkombëtar diplomatik me gjendjen e të drejtave të njeriut dhe kombëtare në Preshevë, Bujanoc dhe Medvegjë, veçmas rreth çështjes së pazgjidhur së diplomave të Kosovës në Serbi dhe procedurës së inicuar nga ana e autoriteteve shtetërore kundër Kryetarit të Këshillit për të Drejtat e Njeriut, Belgzim Kamberi…”
Valon BEGZADI
Bujanoc, 8 qershor /AIK-Presheva Jonë

Students could recreate holographic scenarios, such http://www.essaysheaven.com as science experiments or scaled models, that may be too expensive or dangerous to put together in the classroom

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch