Home » Lajme, Vendore » Kryetari i Kuvendit Komunal takon të rinjtë e Preshevës

Kryetari i Kuvendit Komunal takon të rinjtë e Preshevës

Në hapësirat e Kuvendit Komunal të Komunës së Preshevës u realizua një bashkëbisedim dhe shkëmbim eksperiencash mes të rinjëve të Komunës sonë dhe migrantëve të lokalizuar në Komunë tonë.

E gjith kjo ishte falë projektit të Shoqata Kulturore “Dituria” – Preshevë e i finansuar nga Organizata Ndërkombëtare për Migracion “IOM Serbia”, projekt i titulluar “Tejkalimi i barrierave përmes migrantëve dhe të rinjëve lokal”.

Si nikoqir dhe pjesmarrës në këtë seminar, së bashku me të rinj të komunës sonë dhe me emigrant nga vende të ndryshme të botës u fol kryesisht për menyrën e gjetjes së komunikimit sa më të mirë si dhe për vështirësitë e përditshme të migrantëve si dhe rrugën për tejkalimin e barierave dhe paragjykimeve që ndodhin.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress