Home » Lajme » Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës ka konvokuar seancën e katërt më 13 tetor 2011

Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës ka konvokuar seancën e katërt më 13 tetor 2011


Kryetari i Kuvendit të Komunës së Preshevës, dr. Besim Avduli  e ka konvokuar seancën e katërt të këtij organi të pushteti lokal në Preshevë.Seanca do të mbahet  më 13 tetor 2011 të enjten në sallën e kuvendit të Komunës prej orës dhjetë.Në rendin e ditës së propozuar prej nëntë pikave,ndër të tjera do të shqyrtohet vendimi mbi ndryshimin e taksave lokale,vendimi mbi rregullimin e komunikacionit në territorin e Komunës së Preshevës dhe vendimin mbi auto taksit,dhe transportin publik të udhëtarëve në komunën tonë.Gjithashtu janë paraparë të bëhen shkarkimie dhe emërime të anëtarëve të këshillave drejtuese të institucioneve komunale.

At least, some golden ideas for http://www.cheephomeworkhelp.com/ engaging kids

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress