Home » Lajme » Kryetari Komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa sot do të qëndrojë në Tiranë

Kryetari Komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa sot do të qëndrojë në Tiranë

Kryetari Komunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa sot do të qëndrojë në Tiranë ku rreth orës 13:00 do të takohet me Përgjegjësen e sektorit për bashkëpunim Ndërkombëtarë  të Ministrisë së Arsimit znj. Iliriana Topulli Pecmarkaj.

Tema e bisedimit do të jet e bazuar ne bashkëpunimin rreth regjistrimit të studentëve për studime bazë nëpër Universitetet e Shqipërisë, Studimet Master në nivelin e I dhe II-të, si dhe Specializimet e ndryshme në degë të caktuara.

Ndërsa rreth orës 19:00 Kryetari i Komunës do të takohet me Ministrin e  Arsimit dhe Shkencës z.Meqerem Tafaj, Ministrit në fjalë  do ti prezentohet nevoja për ndihmë në aspektin kadrovik,  në sferën e investimeve në Arsim si dhe Kurikulat e nevojshme për arsimin Universitarë në Komunën e Preshevës.

NJOFTON KABINETI I KRYETARIT TË KOMUNËS, PRESHEVË

Preshevë,

10.06.2011

I embed them in a powerpoint presentation and play them as an introduction to the http://www.collegewritingservice.org/ chapter

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress