Home » Këshilli Nacional, Lajme, Vendore » Kryetari Musliu mirëpret përfaqësuesit e Kuvendit të Rinjëve të Kosovës

Kryetari Musliu mirëpret përfaqësuesit e Kuvendit të Rinjëve të Kosovës

Përfaqësuesit e Kuvendit të Rinjëve të KosovësKryetari i Këshillit Kombëtar Shqiptar (KKSH), Jonuz Musliu, priti në selinë e këtij institucionin, në një takim, një grup të rrinjësh nga Kuvendi i të Rinjëve të Kosovës i kryesuar nga kryetarja Deniza Limani.

Inciativën e Kuvendit të Rinjëve të Kosovës për ta vizituar Luginën e Preshevës dhe për të u informuar për së afërmi me situatën politike, sociale, ekonomike të shqiptarëve është mirëprituar nga kryetari Musliu dhe njëkohësisht ka shprehur gadishmërin e Këshillit Kombëtar Shqiptar që nismat e tilla mbështet me gjithë kapacitetin që ka.

Përfaqësuesit e Kuvendit të Rinjëve të Kosovës 2Gjithashtu, gjatë takimit është diskutuar për mundësit e bashkëpunimit në mes përfaqësuesve të Kuvendit të Rinjëve të Kosovës dhe të rinjëve në Luginën e Preshevës që në prespektivë do të nxiste komunikimin e drejtëpërdrejtë dhe ngritjen e iniciativave të përbashkëta.

“Për ne është jetike që të rinjët e Luginës së Preshevës mos të ndihen inferior ndaj iniciativave rajonale dhe të jenë doemos të përfshier në to. Mbështetja nga Këshilli Kombëtar Shqiptar nuk ka munguar dhe nuk do të mungojë mbrenda mundësive dhe kompetencave që ushtron” theksoi kryetari Musliu.

Vlen të theksohet se përfaqësuesit e Kuvendit të Rinjëve të Kosovës është përcjellur nga nga organizata kulturore-humanitare “Shpresa” nga Bujanoci.

 

Bujanoc, 04.08.2016                    Shërbimi për informim i KKSH-së

KN-Kumtese 04.08.2016

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch