Home » Kulturë, Lajme » Libri “Gjurmë atdhetarie”, doli sot nga shtypi

Libri “Gjurmë atdhetarie”, doli sot nga shtypi

Bajram Muharremi Bistyrica libri-1Të nderuar anëtarë të Shoqatës së Shkrimtarëve dhe Artistëve Shqiptarë ”Papa Klementi XI Albani”, në Suedi (ShShAShS-së),

Të nderuar miq të Shoqatës dhe fjalës së artë shqipe dhe ju media, televizive, të shkruara dhe elektronike,

Ju njoftojmë se sot doli nga shtypi libri ”Gjurmë atdhetarie” të cilën e shtypi Shtypshkronja Printing Press, nëPrishtinë.

 

Bajram Muharremi Bistyrica libri-2

Është një gëzim i të gjithëve pasi që ky libër i ri është botuar në kuadër të SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani” dhe njëherit ka pasuruar bibliotekën dhe murin e librave tonë të përbashkëta.

 

Urime të përzemërta dhe suksese në të ardhmen autorit z.Bajram Muharremi Bistrica.

 

 

Bajram Muharremi Bistyrica libri-3Promovimi i librit do të bëhet si vijon:

 

23 korrik në fshatin Mazhiq, Mitrovicë, me fillim në ora 12:00

25 korrik në Bibliotekën Kombëtare Universitare në Prishtinë, me fillim në ora 12:00

 

Janë të mirëseardhur të gjithë të interesuarit e fjalës së shkruar shqipe.

Bajram Muharremi Bistyrica libri-4Kontakti: +377 (0) 45-425515, (korrik2015), Bajram Muharremi

 

Ardhja e juaj do të na nderoj.

Me respekt,

 

Kryesia e SHSHASH ”Papa Klementi XI Albani”, Suedi

 

Bajram Muharremi Bistyrica libri-5

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress