Home » Lajme, Vendore » LISTA E KANDTDADETEVE FTTUES NGA LUGINA E PRESHEVES (FAZA Il)

LISTA E KANDTDADETEVE FTTUES NGA LUGINA E PRESHEVES (FAZA Il)

UT1.  Armend Rexhepi – Buianoc –  Inxhinieri Ndeftimi  – UPT

2.  Leila Kurdiu –  Preshevë –  Psikolosii – UPT

3.  Argiend Kurteshi  –  Preshevë –  Inxhinieri Informatike dhe Matematike – UPT

4.  Elvis Bairami – Preshevë – Matematike – UPT

5.  Mirvete Jonuzi – Preshevë – Mami – UMT

6.  Elona Halimi – Preshevë – Fizioterapi – UMT

7.  Gielbrim Hazizi – Buianoc – Losopedi – UMT

8.  Berat Ebibi – Buianoc – Farmaci – UMT

9.  Luljeta Hasani – Preshevë – Stomatologji – UMT

10. Zuhriie Limani – Preshevë –  Shëndet Publik – UMT

11.  Granit Rushiti – Preshevë – Fizioterapi – UMT

12.  Qamurane Asllani – Preshevë – Fizioterapi – UMT

13.  Rinore Hetemi – Preshevë – Fizioterapi – UMT

14.  Arlinda Hasani – Presheve – Mami – UMT

15.  Drita Iliazi – Preshevë – Teknik i Lartë Laboratori – UMT

16.  Levent Shabani – Preshevë – Teknik i Lartë Laboratori – UMT

17.  Fatlum Agushi – Preshevë – Teknik i Larte Laboratori – UMT

18.  Fatime Ymeri – Preshevë – Teknik i Lartë Laboratori – UMT

19.  Shp6time Hasani – Preshevë –  Infermieri e Përgiithshme – UMT

20.  Rilind Neziri – Preshevë – Infermieri e Përgiithshme – UMT

21. Vilzan Bairami – Preshevë –  Infermieri e Përgiithshme – UMT

22.  Floriian Aliii – Bujanoc-  Infermieri e Përgiithshme – UMT

23.  Drilon Isufi – Buianoc – lmazheri – UMT

24.  Shemur – Oerimi Preshevë – Bankë Financë – UAMD

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress