Home » Lajme » LKSH: URIME FESTËN E FITËR BAJRAMIT

LKSH: URIME FESTËN E FITËR BAJRAMIT

Me gjithë peripecitë e rënda që po i kalojnë BESIMTARËT MUSLIMAN të Popullit Shqiptarë në Luginë të Preshevës, të gjithë Besimtarëve
të Fesë Islame, urime për Festën e madhe të FITËR BAJRAMIT, FESTË e cila simbolizon mirëqenien dhe solidaritetin njerëzorë, FESTË e cila i nxjerr në pah të gjitha të mirat që i ka dhuruar Zoti i Madh për nevojtarët e shumtë.

Dhashtë Zoti që Festa e ardhshme e Kurban Bajramit, Popullin Shqiptar të Luginës së Preshevës, ta presë në LIRINË e SHUMËPRITUR.

29. 8. 2011

Preshevë

Orhan Rexhepi

Nën-Kryetar i KK të Preshevës

Kryetar i LKSH-së

I’ve gathered some articles if you’d like to learn more, and some more samples for strategies for writing an essay inspiration

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2022 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress