Home » Lajme, LR, Vendore » LR PDSH brenda dy diteve nga ora 14 deri në ora 21 mbështetet me mbi 1000 nënshkrime për zgjedhjet lokale 2017

LR PDSH brenda dy diteve nga ora 14 deri në ora 21 mbështetet me mbi 1000 nënshkrime për zgjedhjet lokale 2017

Pas shpalljes së zgjedhjeve për datën 24 dhjetor 2017 subjektet politike në komunën e Preshevës kanë filluar mbledhjen e nënshkrimeve për listat e tyre zgjedhore. APN dhe PDSH tani më kanë deklaruar se kanë grumbulluar numrin e nevojshëm të nënshkrimeve, kurse subjekti më i ri politik në Preshevë e ndarë nga Partia Demokratike Shqiptare pas zgjedhjeve të kaluara, LR PDSH dy ditët e fundit ka filluar në selin e saj grumbullimin e nënshkrimeve dhe sipas kryetarit të saj Sami Salihu interesimi i qytetarëve për përkrahjen e kësaj liste është mjaft i madh ku mbrëmë deri në ora 21.00 kanë grumbulluar mbi 1000 nënshkrime për listë zgjedhore të këtij subjekti politik. PVD ka deklaruar se grumbullimet e nënshkrimeve për listën zgjedhore do t’i organizojë për ditene shtune dhe te diele nga ora 9.00 deri ne ora 21.00, pasi që së pari kanë dashur të bëjnë hapjen e fushatës me anë të një tubimi me aktivistët e saj.

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch