Home » Lajme, LR-PDSH, Vendore » LR-PDSH themelonë nëndegën e saj në fshatin Geraj

LR-PDSH themelonë nëndegën e saj në fshatin Geraj

Lëvizja për Reforma vazhdon me themelimin e nëndegëve, ku sonte ne hapësirat e shkollës fillore të fshatit Geraj u zgjodh kryesia dhe strukturat e nëndegës.
Përkrahje të madhe për kryetar të kësaj nëndege iu dha inxhinierit te makinerisë Bashkim Jashari.

Këshilli iniciues vazhdon me themelimin e nëndegëve në mënyrë që të hyjë në zgjedhje fuqishëm.

Shërbimi për informim i LR-PDSH-së

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch