Home » Lajme, LR-PDSH, Vendore » LRPDSH – Presheva mbështet Lëvizjen

LRPDSH – Presheva mbështet Lëvizjen

Ashtu siç ju kemi njoftuar më herët, sonte kemi bërë themelimin e nëndegëve të para të LR-PDSH-së të qytetit të Preshevës, atë të vendëvotimit numër 6 dhe 7.
Prezenca e një numri të madhë të pranishmëve e bëri që ky tubim të jetë madhështorë.
E veçanta e këtij tubimi është se u zgjodhen kryetarët dhe kryesitë e nëndegëve ku për kryetar të nëndegës numër 6 u zgjodh Magrib Jusufi, kurse për kryetare të nëndegës numër 7 u zgjodh Eliza Berisha.

I urojmë kryesitë e dy nëndegëve për themelimin e tyre.

Nga sherbimi per informim i LR-PDSH-se

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch