Home » Lajme, Vendore » Lugina garon- Abdulla Krashnica- Miratoc fiton kundrejt Zenel Hajdinit- Raincë

Lugina garon- Abdulla Krashnica- Miratoc fiton kundrejt Zenel Hajdinit- Raincë

 KuiziNë xhiron e tretë  të kuisit të diturisë sh.f Abdulla Krashnica – Miratoc   ka triumfuar kundrejt sh.f Zenela Hajdini – Raincë me rezultat 132 me 117. Në xhiron e katërt  të enjten nga ora 21 përballen ekipi i Sh.f Selami Hallaci Rahovicë dhe sh.f  Migjeni Muhoc.

      

Në xhiron e tretë   të kuisit të diturisë “Lugina garon 2014 “ ,  janë përballur sh.f Abdulla Krashnica – Miratoc   ka triumfuar kundrejt sh.f Zenela Hajdini – Raincë .

Ekipi i Ibrahim Kelmendit ishte në përbërje :

 

sh.f Abdulla Krashnica – Miratoc        ndërsa      sh.f Zenela Hajdini – Raincë

 

1. Drenusha Iseni –  kl V-të                      1. Fitim Ymeri   kl V-të

2. Vlera Agushi –    kl- VI-të                      2. Kastriot Iljazi      kl- VI-të  

3. Verime Halimi    kl – VII-të                     3. Arbresha Veliu    kl VII-të 

4. Bekim Tahiri     kl- VIII-të                     4. Getoar Rexhepi     kl- VIII-të

5. Flakrim Selimi                                        5. Arbër Xhelili              

Nxënësit janë përballur në këto rubrika :Pyetjet e përgjithshme , drejtshkrimi , Loja e numrave , loja e shkronjave dhe asociacioni .Në pyetjet e përgjithshme të dy ekipet janë treguar efikase , duke grumbulluar nga 95 pikë. Ndërkaq  në rubrikën e drejtshkrimit e cila doli të jetë më e vështirë , nxënësit  e dyja ekipeve dhanë vetëm nga një përgjigje të saktë duke mbajt rezultatin e pandryshuar. Megjithatë diferenca e pikëve do të bëhej në  lojën e shkronjave ku sh.f “ Abdulla Krashnica “  do të merrte 5 pikë më shumë. Nxënësit edhe në lojën e numrave morën nga 10 pikë ,  ku 115  pikë grumbulloi  Zenel Hajdinin dhe 120 Abdulla Krashnica Miratoc.Diferenca e pikëve do të thellohej  në rubrikën e fundit Asociacionet ku Abdulla Krashnica Miratoc fiton kundrejt sh.f. Zenel Hajdinin me rezultat 132 me 117. Kryetari i jurisë prof i gjuhës dhe letërsisë shqipe Xhelal Arifi i i ka vlerësuar lartë dyja shkollat për përgatitjet në këtë kuiz , duke i inkurajuar për sukses më të madh.Në xhiron e katërt  të enjten nga ora 21 përballen ekipi i Sh.f Selami Hallaci Rahovicë dhe sh.f  Migjeni Muhoc./RTP/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch