Home » Rajonale » Mbahet mbledhja e dhjetë e Europës Juglindore

Mbahet mbledhja e dhjetë e Europës Juglindore

Mbledhja e dhjetë e Europës Juglindore

Mëngjesi kombëtar kosovar i lutjeve

Prishtinë, KOSOVË

24 maj – 26 maj 2013-05-24

Orari Provues

 

E premte, 24 maj

10:00 – 21:00                              Regjistrimi

Hoteli Swiss Diamond

E premte, 24 maj

19:00 – 21:00                              Koktej pranimi mirëseardhës

E shtunë, 25 maj

08:00                                           Mëngjesi i lutjeve kombëtare

Hoteli Emerald

(Autobusët do të nisen nga Hoteli Swiss dhe Sirius në 07:30)

08:15                                        Orator kryesor nga Kosova, Udhëheqës rajonal dhe ndërkombëtar

10:00                                        Pushim kafeje

10:30                                        Mbledhja vazhdon me oratorë të tjerë

13:00                                        Dreka

14:00                                       Mbledhja vazhdon me oratorë të tjerë

15:30                                       Pushim kafeje

16:00                                       Mbledhja vazhdon me oratorë të tjerë

17:30                                       Përfundimi i ditës së parë të mbledhjes

19:30                                  Darka private në lokacione të ndryshme të Prishtinës, apo pjesmarje

në darkën përmbyllëse në Hotel

E diel, 26 maj

09:00                                        Udhëtime të ndryshme përreth Kosovës (pjesëmarrësit kanë të

drejtë të zgjedhin në cilin udhëtim të jenë)

13:00                                        Dreka do ti shtrohet secilit grup në vende të ndryshme

19:30                                        Darka – ceremoni përmbyllëse (vendi: TBD)

 

E hënë, 27 maj                         Nëse vendosni të paguani për tu larguar, duhet të bëni këtë para

orës 11:00, apo jeni më se të mirëseardhur të qëndroni dhe të

kënaqeni duke vizituar vende të ndryshme të bukura të Kosovës

 

 

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress