Home » Lajme » Më 4 qershorë do të mbahet aksioni për pastrimin e BL

Më 4 qershorë do të mbahet aksioni për pastrimin e BL

Anëtarët e shtabit komunal për një ambientë më të pastërt sëbashku më koorinatorin e këtij shtabi gjatë mbledhjes së sotme kanë marrë qëndrim që më datë 4 qershorë në të gjitha bashkësit lokale të komunës së Preshevës të mbahet aksioni për një ambientë më të pastërt.

Koordinatori i shtabit komunal të Preshevës, për një ambient më të pastër Eroll Shaipi, ka mbajtur sot një takim me anëtarët e këtij shtabi, i cili është u përbërë krzesishtë nga krzetarë të Bashkësive Lokale, dhe drejtorë të shkollave fillore dhe të mesme të Komunës së Preshevës. Takimi kishte të bënte me aktivitetet organizative për aksionin për një ambient më të pastër, i cili do të mbahet më 4 Qershor, në të gjitha vendbanimet e komunës së Preshevës, ndërsa në të pritet të marrin pjesë udhëheqës dhe aktivistë të shumtë të bashkësive lokale, nxënës, profesorë si dhe uhdhëheqës të shkollave fillore dhe të mesme. Kurse koordinatori i këtij shtabi thotë se pret që të ketë vullnetarë, gjatë kësaj dite.Koordinatori I shtabit komunal të Preshevës, për një ambient më të pastër, nuk është I kënaqur me ambientin në komunën e Preshevës, pasi që thotë se është relativishtë I ndotur.

Nga ky takim, që të gjithë pjesëmarrësit dolën me një apelë që më 4 qershor, në të gjitha vendbanimet e komunës së Preshevës, aksionit për një ambient më të pastër ti përgjigjen sa më shumë qytetarë, sepse kjo I shërben vetëm atyre që ambienti ku jetojmë të jetë sa më I përshatshëm për një jetë.

RTV Presheva

Check college homework help sites out this adorable video that the hoover public library workers made to promote this year’s campaign, every hero has a story

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress