Home » Lajme, Vendore » Me rastin e fillimit të vitit shkollor 2021/2022, Ardita Sinani viziton Shkollën Fillore “9 Maji” në Leran

Me rastin e fillimit të vitit shkollor 2021/2022, Ardita Sinani viziton Shkollën Fillore “9 Maji” në Leran

Postimi i znj. Sinani:

Sot, me rastin e fillimit të vitit shkollor 2021/2022, vizitova Shkollën Fillore “9 Maji” 🏫 në Leran.

Së bashku me drejtorin e shkollës, z.Enis Sejdiu, uruam mësimdhënësit dhe nxënësit 🎒, për një vit edhe më cilësor të mësimdhënies dhe mësim-marrjes, gjithnjë në mbrojtje nga COVID-19, nëpërmjet vaksinimit 💉Shkolla është jo vetëm arsimim dhe edukim. Është edhe socializim 👨‍👩‍👦‍👦.

Aty ndahen, mësohen dhe përbrendësohen edhe përvojat shoqërore e edukimi vleror. Aty formohemi edhe individualisht për të mirën e përgjithshme 💪

Si qeverisje lokale, në përputhje me kompetencat dhe buxhetin tonë, do të vazhdojmë të kontribuojmë për edukimin dhe arsimin vendor. Në njërën anë nëpërmjet ngritjes së standardeve infrastrukturore, për më shumë biblioteka, kënde leximi 📚, pajisje teknologjike 👩‍💻, laboratorë 👩‍🏫, hapësira rekreative e salla të edukatës fizike 🥅; e në anën tjetër, nëpërmjet ndihmës sonë në programet profesionale të trajnimit të mësimdhënësve dhe të projekteve edukative.Urime 🙏 gjithë nxënësve, prindërve dhe punonjësve të arsimit.

Veçanërisht fëmijëve që ulen për herë të parë në bankat e shkollës ❤

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress