Home » Lajme » Millan Markovic, përgënjeshtron Belgzim Kamberin kryetarin e Këshillit për të drejtat e njeriut

Millan Markovic, përgënjeshtron Belgzim Kamberin kryetarin e Këshillit për të drejtat e njeriut

Ministri për pakica dhe i administrimit lokal, njëherit edhe kryetar i Trupit Koordinues për Komunat Bujanoc, Preshev dhe Medvegj Millan Markovic, përgënjeshtron Belgzim Kamberin kryetarin e Këshillit për të drejtat e njeriut.

Belgzim Kamberi dezinformon opinionon për marketing politik personal.

RTV-Spektri dje ka pranuar shkresën nga Ministri Millan Markoviç përmes të cilës njofton opinionin se nuk ju bashkangjitet padis gjygjësore ndaj Kamberit sepse ai nuk ka kryer asnjë vepër penale. Shkresën origjinale në tërsi po e publikojm.

Për shkak mbajtjes së origjinalitetit nuk e kemi përkthyer.

RTV-Spektri

B u j a n o c.

Org for adults, featuring over 100k step-by-step instructions for user-created projects makezine projects homeworkhelper.net/ a deeper dive into diy art, craft, and tech projects, plus find a maker faire near you

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress