Home » Lajme » MILLOSHEVIQ: NDIHMUAM KOALICIONIN E SHQIPTARËVE TË LIGINËS NË GRUMBULLIMIN E NËNSHKRIMEVE

MILLOSHEVIQ: NDIHMUAM KOALICIONIN E SHQIPTARËVE TË LIGINËS NË GRUMBULLIMIN E NËNSHKRIMEVE

Anëtarët e Regjionit të Bashkuar të Serbisë nga Kurshumlia e kanë ndihmuar “Koalicionin e Shqiptarëve të Luginës së Preshevës” për ti mbledhur nënshkrimet për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare të 6 majit, ka thënë përfaqësuesi i kësaj aleance Dejan Millosheviq, shkruan gazeta Blic.
Millosheviq, ishte njëri prej udhëheqësve të veteranëve të luftës të cilët protestonin për pagesat e pagave të mbetura të luftës.
Ai njëherit ishte edhe në krye të shoqatës regjimenti i Hekurt, ku më pas të gjithë nga kjo shoqatë kanë kaluar në partinë G17 Plus.
Millosheviq ka thënë se qytetarët e Kurshumlisë e kanë kuptuarë, sic tha ai, se bëhet fjalë për një koalicion demokratik të Shqiptarëve edhe për këtë arsye e kanë ndihmuar në mbledhjen e nënshkrimeve të cilët i mungonin për pjesëmarrje në zgjedhjet parlamentare.
“Edhe pse në Kurshumli nuk ka Shqiptarë, qytetarët e kanë kuptuar se bëhet fjalë për një koalicion demokratik të Shqiptarëve dhe për këtë arsye kanë dhënë nënshkrimet e tyre”, ka thënë Millosheviq dhe ka shtuar se në Kurshumli janë mbledhur rreth 200 nënshkrime për katër parti shqiptare që janë pjesë e “Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës së Preshevës”.
Vlenë të theksohet se, Koalicionit të Shqiptarëve të Luginës të përbërë nga PVD, LPD, UDSH dhe BDL, iu kanë kthyer rreth 900 nënshkrime si të pavlefshme nga ana e Komisionit rapublikan zgjedhorë

M Ahmeti

———————-

Kjo është e vërteta dhe demanti i Riza Halimit i cili emohon mbështetjen e RBS për mbledhjen e nënshkrimeve.

Këto janë faktet ku qdo lexues mund ti verifikojw.

 

 

http://www.vesti.rs/Vesti/URS-pomogao-Albancima-da-prikupe-potpise.html

 

http://www.vesti-online.com/Vesti/Srbija/219821/URS-pomogao-Albancima-da-prikupe-potpise

 

URS pomogao Albancima da prikupe potpise

 

Članovi Ujedinjenih regiona Srbije iz Kuršumlije pomogli su “Koaliciji Albanaca preševske doline” da sakupe potpise za učešće na parlamentarnim izborima, 6. maja, rekao je danas predstavnik tog političkog saveza Dejan Milošević.

 

 

Prikpljali potpise za Koaliciju Albanaca

Milošević je bio jedan od vođa ratnih veterana koji su protestovali tražeći isplatu ratnih dnevnica. Bio je i na čelu takozvanog udruženja Gvozdeni puk, a zatim su svi iz tog udruženja prešli u stranku G17 Plus.

 

Milošević je u izjavi agenciji Beta rekao da su građani Kuršumlije shvatili da je, kako je naveo, reč o jednoj demokratskoj koaliciji Albanaca i zato su pomogli u sakupljanju preostalih potpisa koji su im nedostajali za učešće na izborima.

 

“Iako u Kuršumliji nema Albanaca, građani su shvatili da se radi o jednoj demokratskoj koaliciji Albanaca i zato su dali svoje potpise”, rekao je Milošević i dodao da je u Kuršumlji sakupljeno oko 200 potpisa za četiri albanske stranke u okviru Koalicije Albanaca preševske doline.

 

Predsednički, parlamentarni, pokrajinski i lokalni izbori u Srbiji su zakazani za 6. maj.

Dejan Milošević Koalicija Albanaca Koalicija Albanaca preševske doline Izbori 2012. Kuršumlija URS Ujedinjeni regioni Srbije Srbija.

 

Për hirë të informimit të drejt dhe profesional lexuesit e kanë mundësinë që deklaratën e përfaqësuesit të Regioneve të bashkuara të Sërbisë ta lexojnë në original.

 

 

Për hirë të informimit të drejt dhe profesional lexuesit e kanë mundësinë që deklaratën e përfaqësuesit të Regioneve të bashkuara të Sërbisë ta lexojnë në original.

 

M Ahmeti

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch