Home » Lajme, Opinione, Vendore » Mirë që pllaka e memorialit të Xhandarmëri është hequr , por Lapidari i UÇPMB-së të kthehet në vend

Mirë që pllaka e memorialit të Xhandarmëri është hequr , por Lapidari i UÇPMB-së të kthehet në vend

Refik HasaniMë në fundë është hequr pllaka e memorialit që ju është kushtuar Xhandarmërisë që kishte formën e kryqit dhe hartën e Serbisë me përmasa e dimenzione të mdha mbi fshatin shqiptarë Lluçan të Komunës së Bujanocit . Nuk ishte dashur të vendoset fare këtu se nuk e kishte vendin.

 

Minoriteti serbë në Kosovë vendos krala e mbreta të Serbisë , kurse në krahinën shqiptare vendosen pllaka e memoriale të Serbisë , ky është vërtet një diskriminim i shqiptarëve dhe super favorizim e majorizim i serbëve .

 

Lapidari Presheve-1Me rastin paralajmërimit të vizitës së Kryeministrit të Serbisë z.Akeksandër VUQIQ , në Preshevë edhe pse këto vizita të shpeshta të mirren masa dhe të kthehet lapidari i dëshmorëve të UÇPMB-së,që ishte vendosur para godinës

http://pharmacy-online-canada24d.com/vytorin medcanadian pharmacyviagra cost per pillgeneric viagra

së administratës së Preshevës , ky lapidar ishte hequr dhunshëm në 20 janar 2013 , prandaj do të duhej të kthehet pasi Presheva , Bujanoci dhe Medvegja jan Komuna të banuar me shumicë shqiptare .

 

04 korrik 2015

Shkruan : Mr. Sc. Refik HASANI

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch