Home » Lajme, Vendore » Mustafa i shoqëruar nga Ferid Selimi dhe Merxhan Memishi po qëndrojnë në Bajram Curr

Mustafa i shoqëruar nga Ferid Selimi dhe Merxhan Memishi po qëndrojnë në Bajram Curr

I N F O R M A T Ë

Me ftesë të Ambasadorit të Shqipërisë në Kosovë zotri Islam Lauka, Kryetari i konunës së Preshevës z.Ragmi Mustafa i shoqëruar nga  ndihmës kryetari z. Ferid Selimi si dhe këshilltari i Kuvendit komunal z.Merxhan Memishi po qëndrojnë në Bajram Curr në manifestimin e organizuar lidhur me 100 vjetorin e pamvarësisë së Shtetit Shqipëtar.

 

Njofton kabineti i kryetarit të komunës së Preshevës

 

Preshevë

28.09.2012

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress