Home » Lajme, Vendore » Mustafa në Beograd do të nënshkruaj kontratën për rrugën në lokacionin “varrezat e reja” në qytetin e Preshevës

Mustafa në Beograd do të nënshkruaj kontratën për rrugën në lokacionin “varrezat e reja” në qytetin e Preshevës

Komuna e Preshevës

 

Kabineti i Kryetarit të Komunës së Preshevës

 

Njoftim

 

Kabineti i Kryetarit të Komunës së Preshevës, njofton se sot kryetari Ragmi Mustafa është duke qëndruar në Beograd, me ç’rastë do të nënshkruaj kontratën për finansimin e asfaltimit të rrugës në lokacionin e “varrezave të reja” në qytetin e Preshevës.

Sipas informatës ky donacion është I ndarë nga qyteti I Beogradit, rrespektivishtë sekretariati për ndihmë komunave të pazhvilluara.

I gjithë projekti ka vlerën e 2.5 milion dinarëve.

Thuhet kështu në njoftimin e kabinetit të kryetarit të Komunës së Preshevës Ragmi Mustafa.

2 Responses

  1. Kujtim Sadriu thotë:

    Un Kujtim Sadriu njëherit edhe menaxher i Partisë liberale demokratike këshilli në Preshevë. Kisha lutur gabinetin e kryetarit Ragmi Mustafa, që të bëhen më të sinqer dhe kontributin e dikuj mos ta nën vlersojnë. Me këtë dua të them se iniciativa ka qene e këshillit të PLD-së, ku njëherit edhe është marr vendimi në kuvendin e komunës së Beogradit nga ana e ish këshilltarëve të PLD. Projekti është dashur të realizohet përmes Komunës së Preshevës, ku dhe ne kemi pasur mbështetje nga ana e kryetari Ragmi Mustafa. Mirpo iniciativa dhe realizimi është bë nga këshilli jonë i PLD-së

  2. tahir thotë:

    Çfarë demagogjie?!
    Si ka mundësi që patriotët me sy ka Tirana e Prishtina të bashkëpunojnë me Beogradin?!

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress