Home » Lajme, Ndërkombëtare » Ndërron jetë ‘milioneri me kancer’ i cili dhuroi pasurinë për bamirësi

Ndërron jetë ‘milioneri me kancer’ i cili dhuroi pasurinë për bamirësi

Një djalosh milioner i dhënë pas dynjasë, sprovohet me kancer. Mjekët i thonë se nuk do të jetojë më shumë se disa muaj. Dje ai ka vdekur, jo disa muaj pas shfaqjes së sëmundjes, por disa vjet.

Ali Banat, pasi kuptoi sëmundjen e rëndë, ndryshoi stilin e jetës, filloi me projekte bamirësia dhe nuk ndaloi deri sot kur ai vdiq.

Ai thotë se sëmundja ishte dhuratë nga Zoti, që të ndryshonte jetën dhe të bëhej shkak që të merrte diçka nga pasuria e tij në botën tjetër, duke e dhuruar në këtë botë. /30Ditët/

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2019 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch