Home » Lajme » Në aksident trafiku humb jetën Feimi S. nga Maqedoni

Në aksident trafiku humb jetën Feimi S. nga Maqedoni

Drejtorati i policise  ne Vranje ,me nje  kumtese per publik njofton se me 5 korrik   rreth ores 4 te mengjesit ka ndodhur nje fatkeqesi e rende  ne rrugen magjistrale Nish-Shkup ne afresi te fshatit Srpeska Kuqa  e komunes se Bujanocit ne te cilen   ka humbur jeten  Feim.S,shtetas i republikes se maqedonise.

Deri tek fatkeqesia ka ardhur  kur Dragan S.nga Beogradi duke  drejturar kamionin  e tipit volsfagen ,perhskak te  shpejtesise se madhe  i ka ra automobilit te ndalur te markes Shkoda Oktavia  me regjstrimin cek dhe Feimi S. i cili ndodhej para automjtetit, nga lendimet e marra Feimi S. ka vdekur ne vend te ngjarjes.Policia e ka derguar vozitesin e kamionit te gjykatesi hetues i  gjykates themelore ne Vraje pershkak te egzistimit te dyshimit te bazuar  se ai ka bere veper te rende penale,  kunder sigurise se komunikacionit publik,te cilit iu eshte shqiptuar  masa e parburgimit deri nje muaj.

RTP

Identify the bully this strategy might seem overly topspyingapps.com/ obvious, but it’s more complicated than only specifically providing the name of a bully

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress