Home » Lajme » Në Gjermani në muajin maj 138 persona nga Serbia kanë kërkuar azil

Në Gjermani në muajin maj 138 persona nga Serbia kanë kërkuar azil

Në Gjermani në muajin maj 138 persona nga Serbia kanë kërkuar azil, çka është një numër shumë më i vogël në krahasim me muajin mars, ku nga Serbia kanë kërkuar 334 persona azil ose në muajin prill ku ka pas 227 kërkesa. Kur bëhet fjalë për numrin e përgjithshëm, nga muaji janar deri në muajin maj të këtij viti, nga Serbia kanë kërkuar gjithsej 1586 persona azil. Zyrtarët gjerman kanë deklaruar se kërkesat që vijnë nga Serbia si një shtet me zhvillim stabil nuk kanë shans për sukses dhe Gjermania nuk jep ndihmë shtetërore për atyre që i refuzohet azili.
RTV Presheva

Public shaming can be an effective tool, just as long as parent’s don’t overstep boundaries and become bullies in the process new sources

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress