Home » Lajme, PDSH, Vendore » Nëndegët qendër dhe nëndega 3 në Preshevë-Mustafa: konfirmojmë realizimin e aspiratave kombëtare shqiptare

Nëndegët qendër dhe nëndega 3 në Preshevë-Mustafa: konfirmojmë realizimin e aspiratave kombëtare shqiptare


Kn nendegt qender dhe 3-KRYETARIKoalicioni i Shqiptarëve të Bashkuar nuk do të lëshoje pe, konfirmojmë të drejtën e vazhdimit të realizimit të aspiratave kombëtare e pala rivale le të bindet se përball vetes ka një garë shumë të vështirë. Të drejtën e menaxhimit me Këshillin Nacional do tua marrim pas datës 26 tetorë, tha kështu në fjalimin e tijë kryetari I PDSH-së, Ragmi Mustafa. Edhe pse na pret një periudhë jo e lehtë sepse struktura e Këshillit Nacional do të përballet me një luftë të ashpër politike të qeverisë serbe por do tia dalin sepse këta këshilltarë do të kenë mbrapa vetes shumë shqiptarë. Serbia do të jetë e detyruar që të përmbush çdo kërkesë të shqiptarëve për të marrë çelësin për hyrje në BE. Nëkryetari I RD-së, Naser Nuredini ka potencuar se obligimi dhe frymëzimi I Koalicionit të Shqiptarëve të Bashkuar është lufta e pakompromis për realizimin e katër shtyllave në kuadër të KNSH-së. Flamurit kombëtarë do ti dalim në mbrojtje më tepër se të tjerët sepse këtu flamuri kombëtarë është më I rrezikuari se kudo tjetër, theksuan ndër tjera Albina Bajrami, Astrit Ramizi dhe Merita Behluli. Rretho numrin dy që fëmijët tanë të njohin Skënderbeun, Ismail Qemalin e historinë kombëtare. Për gjuhë e flamur të jetë motivi kryesorë që qytetarët  të dalin e të votojnë Koalicionin e Shqiptarëve të bashkuar.

Kn nendegt qender dhe 3-1Kn nendegt qender dhe 3-2Kn nendegt qender dhe 3-3Kn nendegt qender dhe 3-4Kn nendegt qender dhe 3-Agon-JKn nendegt qender dhe 3-Albina-BKn nendegt qender dhe 3-ASTRIT-RKn nendegt qender dhe 3-Merita-B

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress