Home » Lajme, Vendore » Nesër me fillim në ora 14.00 thirret seancë e KK të Preshevës me rendë dite shkarkimi i kryetarit Arifi dhe emërimi i znj. Ardita Sinani kryetare e pare femër në krye të Komunës së Preshevës

Nesër me fillim në ora 14.00 thirret seancë e KK të Preshevës me rendë dite shkarkimi i kryetarit Arifi dhe emërimi i znj. Ardita Sinani kryetare e pare femër në krye të Komunës së Preshevës

Kryetarja e kuvendit  Komunal të Preshevës sot konvokoi seancën e parë për këtë vit për diten e neserme, datë 10 mars 2017, duke filluar nga ora 14:00.

Nga informacionet tona kuptohet se kjo seancë përmbanë 8 pika të rendit të dites në të cilat parashihet shkarkimi i z. Shqiperim Arifi nga posti i kryetarit të Komunës së Preshevës dhe emrimi i z. Ardita Sinanit për kryetare të Komunës së Preshevës, gjersa pikat tjera merren me postet tjera brenda Kuvendit Komunal.

Siq u kuptua, sot në mbledhjen e kryesisë PVD vendosi me vote unanime që ta prish koalicionin PVD-APN dhe ta kurorzoj një koalicion të ri mes PDSH-së (9 nga 14 këshilltarë të saj), BDL-së (2 këshilltarë) dhe UDSH-së (1 këshilltarë).

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2020 KosovaLindore · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch