Home » Lajme, Vendore » NJOFTIM PËR BIZNESET DHE VEPRIMTARIT E NDRYSHME NGA KOMUNA E BUJANOCIT …

NJOFTIM PËR BIZNESET DHE VEPRIMTARIT E NDRYSHME NGA KOMUNA E BUJANOCIT …

Zyra për Zhvillim Ekonomik Lokal e Komunës së Bujanocit i njofton të gjirtha
Bizneset dhe Veprimtarit e ndryshme se ditët në vijim do të shpallet konkursi për
ndarjen e mjeteve finansiare të pakthyeshme të parapara  për vitin 2013 nga Trupi
Koordinues për Komunat Bujanoc,Preshevë dhe Medvegjë të dekuara enkas vetyëm për
sektorin privat për qëllim të vetmin, zhvillimin ekonomik, ngritejen e kapaciteteve
dhe potencialeve si dhe hapjenë e vendeve të reja të punësimit.

Për hirë të informimit të përgjithshëm, të detajizuar dhe sa më profesional e
parasëgjithash për shkakë të transparencës maksimale, Zyra për zhvillim Ekonomik
Lokal i ftonë të gjitha Bizneset dhe Veprimtaritë e ndryshme nga Komuna e Bujanocit
që të marin pjesë në prezentimin e kushteve dhe të gjitha procedurave tjera rrethë
këtijë Konkursi i cili do të shpallet ditët në vijim që të marin pjesë në këtë
prezentim i cili do të mbahet në ditën e Martë 14 Maj nga ora 12.00 h në Sallën e
Kuvendit Komunal të Bujanocit.  

nga: ZYRA PËR ZHVILLIM EKONOMIK LOKAL
        Bujanoc.  10.05.2013

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress