Home » Lajme » Nxënësit prej klasës së parë deri në klasën e shtatë përfundojnë nesër vitin shkollor

Nxënësit prej klasës së parë deri në klasën e shtatë përfundojnë nesër vitin shkollor

Nxënësit prej klasës së parë deri në klasën e shtatë përfundojnë nesër vitin shkollor. Një javë më vonë përfundojnë edhe të gjithë gjimnazistët. Të gjitha shkollat fillore në Serbi do të përfundojnë vitin shkollor 2010/2011 në përputhje me vitin kalendarik dhe aktivitetet e shkollës. Nxënësit e klasës së tetë dhe vitit të katërt të shkollës së mesme kanë përfunduar mësimi dhe janë në pregaditje e sipër për regjistrim në shkollat e mesme dhe fakultete.

RTV Presheva

The e-nable mission http://paper-writer.org/ then, a gentleman named rich lehrer discovered the organization

Leave a Reply

You must be Logged in to post comment.

© 2021 Kosovalindore.com · RSS · Designed by Theme Junkie · Powered by WordPress
ShqipEnglishDeutsch