Opinione

 • Vetëlargimi Berisha-Meta do kishte qenë mirë për ta, si dhe “ndihmë” për shqiptarët për ta ndëshkuar regjimin e Ramës

 • Sharlatanët, halabakët,mashtruesit dhe hipokritët

 • Vetëm SHBA e shpëtojnë Shqipërinë nga korrupsioni

 • SOS!

 • Berisha & Meta dy batakçinjë që për tre dekada në pushtet kidnapuan Bektashizmin!

 • Cilat monumente i mungojnë Prishtinës?

 • Reagim i Shoqates “Trojet e Arbrit” me rastin e refuzimit të Kërkesës se Muranës se Gjergj Kastriotit në Prizren

 • Nue Oroshi: Miqësia nuk lidhet me ata që e mbajnë sëpatën nën jastek për ta prerë mikun

 • Leter Publike NATO-s

 • Projekti AlbSmartFolk së shpejti pushton botën!

 • JO NDARJE, ASOCIACION, EKSTRATERRITORIALITET-JO SHAMIJA,
  JO PËRÇARJE DHE PIKË

 • Mosmirënjohja dhe mosvlerësimi i virtyteve dhe të meritës dëmtojnë rëndë shoqërinë